:: KaLiAn ::

Selasa, 11 Disember 2012

:: Aksi Cuti Sekolah ::

C U T I ?
Ya, cuti.
Kalau bab cuti ini semua orang suka.
Orang tua ke, orang muda ke, remaja ke, lagi-lagi yang bekerja. Kalau boleh hari-hari nak cuti. 
Tapi dengan syarat, gaji jalan. 
Tak gitu?

Siapa agaknya yang paling seronok ketika cuti?
Nak tahu siapa?
Ni haa jawab dia.....

Seronok tak hengat.....
Sukenyeeerrrr.........
Pergh.... Macam-macam style ada....
Tomoi ada, power rangers pun ada... 
Laaaa.... aksi apa pulak ni...
Macam-macam gaya.....
Sebenarnya, aku pun tumpang seronok tengok anak-anak bersama sepupu mereka menghabiskan cuti sekolah di kampung
Kalau boleh nak join sekali
Aku pun apa lagi.....

LAYANNNNNN.............

Perlu Maklumat?